Hemelvaart: tijd voor positiviteit!

Morgen is het hemelvaart. Een bijzondere dag waarop heel Nederland even lekker vrij is. We lijken de 18 graden aan te gaan tikken en op veel plekken in het land blijft het droog. Je voelt hem al wel aankomen; het is tijd voor positiviteit!   
 
We leven nog steeds in een tijd waar lang niet alles mogelijk is. Heb je nou nog geen plannen gemaakt voor op je vrije hemelvaart? Ga dan vooral de straat op! Zowel de tienerchallenge als de 18-plus challenge staan in het teken van het opfleuren van je omgeving. Tieners, jullie doen dit doormiddel van Guerilla Gardening en 18-plussers, jullie door het mooier maken van je omgeving.  

Zoek elkaar op een verantwoorde manier op en ga de straat op. Maak het leuk voor jezelf, samen met je challenge-genoten, en neem elkaar op sleeptouw naar een mooier Nederland! Steek je handen uit de mouwen en maak mensen blij. Een opgeknapte voortuin, een hoopvol bericht of een vrolijke versiering kan al veel doen. En als we dit met z’n allen doen maken we pas echt impact… Dus go go go!  
 

Reacties

  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie