Dit kun jij doen in je hemelvaartweekend

April en mei zijn dit jaar geweldige maanden, want we hebben behoorlijk wat extra vrije dagen. Het zijn dit jaar ook geweldige maanden omdat het de #Prikpositief maanden zijn. Eén en één is twee, dus dubbel feest! En bij een feestje blijf je natuurlijk niet stilzitten. Er is geen tijd voor verveling en daarom is dit weekend dé uitgelezen kans om je volledig in challenge drie te storten. Weet je nog niet wat je wil doen of heb je totaal geen inspiratie? No stress, because we’ve got you covered!

Tip 1

Als student wil je eigenlijk maar twee dingen in het leven: drinken en feest vieren. Dus waarom combineer je ze niet gewoon? Versier je tuin, balkon of dakterras, haal een krat bier in huis en verras je huisgenoten met een mini-feestje.

Bonuspunten als je een ander studentenhuis verrast óf van de gelegenheid gebruik maakt om met je huisgenoten nog meer plannen voor #Prikpositief te maken.

Tip 2

Ben jij een echte Marie Kondo als het op opruimen en schoonmaken aankomt, of kunnen ze jou wel opgeven voor ‘Mijn leven in puin’? Als jij meer op het eerste lijkt, gebruik je skills dan voor iemand die het goed kan gebruiken! Help bijvoorbeeld iemand met zijn huis opruimen, schoonmaken, een nieuw kleurtje op de muren of schone ramen. Dat is nou nog eens letterlijk ‘je omgeving mooier maken.’

Tip 3

Een wijs man zei ooit: “the earth laughs in flowers.” Kijk, dat moeten we hebben. Als de aarde lacht in bloemen, dan gaan we die mooie smiles uitdelen voor extra smiles. Koop een bosje rozen of tulpen (en nee, die zijn echt niet zo duur), knip het elastiekje los zodat de bloemen los van elkaar komen en deel een roos of tulp uit aan wie je maar wil!

Tip 4

Versier de buitenkant van je huis! Of je nou nog bij je ouders woont, in een studentenhuis of op jezelf: iedereen wordt blij van een mooi huis. En, surprise surprise: ook dit is weer mega makkelijk! Hang een mooie krans aan de deur, versier de rand onder de dakgoot met vrolijke lampjes en schuif wat plantenbakken tegen de muur. En als je helemaal wild wil doen: schrijf met raamstift vrolijke leuzen op het raam. Doe dat wel in spiegelbeeld zodat voorbijgangers het kunnen lezen!

Reacties

  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie