Coronaproof challenges doen

Jullie prikken de positiviteit al massaal op onze landkaart.  

We zien heel veel blije dominees en de eerste 18 PLUS challenges beginnen ook vorm te krijgen. In deze lockdown is de positieve golf die we met z’n allen verspreiden misschien wel harder nodig dan ooit tevoren. Thanks voor al jullie mooie inzendingen! 

Er is licht aan het eind van de tunnel, maar helaas hebben we ook nog steeds te maken met een maatregelenpakket om het coronavirus tegen te gaan.  

Handig om te weten:

  1. De challenges zijn allemaal ‘coronaproof’ uit te voeren.
  2. Wist je trouwens dat er voor jongeren tussen de 13 en 17 andere regels gelden? Zij hoeven bijvoorbeeld onderling geen afstand te houden. Wil je wat preciezer weten wat wel en niet kan voor jouw groep? Jong Protestant heeft een prachtig protocol met de maatregelen en veel praktische tips op een rijtje, bruikbaar voor elke jeugdgroep. Klik hier voor de website
  3. Verder: kerken en verenigingen gaan verschillend om met de regels. Respecteer de regels van de kerk of vereniging waar je mee te maken hebt.

Hieronder nog even de standaart handvaten en regels (die voor ons allen inmiddels wel redelijk bekend zijn) om de challenges voor #Prikpositief coronaproof uit te voeren! 

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Deze afstand geld in het speciaal voor degene die je blij maakt, verrast of steunt. Uitzonderingen gelden natuurlijk voor mensen van hetzelfde huishouden.  
  • Blijf bij klachten thuis en laat je testen! 
  • Mocht je ergens binnen zijn, draag dan een mondkapje.  
  • Desinfecteer of was je handen regelmatig wanneer dat mogelijk is.  
  • Moet je hoesten of niezen, doe dat dan in je elleboog.  

Succes allemaal!

Reacties

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie