Bonuschallenge – positiviteit voor de regering

Dacht jij dat je #Prikpositief had uitgespeeld? Think again! Al weken zijn jullie met honderden leeftijdsgenoten de kaart van Nederland aan het volprikken met positiviteit. En dat is hartstikke tof! Máár… dit willen we ook laten weten aan onze regering. En dat doen we natuurlijk wel geheel in #Prikpositief stijl: we gaan hen overladen met positiviteit!

Zoals jullie misschien wel weten hebben onze regeringsleiders het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Ze zijn veel negatief in het nieuws geweest, en niet altijd terecht. Daarom willen we een video maken waarin jullie allemaal iets bemoedigends, liefs en/of positiefs tegen hen zeggen om ze een hart onder de riem te steken. Neem een korte videoboodschap op voor Mark Rutte of Hugo de Jonge (een andere regeringsleider mag ook, maar deze video is vooral voor Rutte en De Jonge bedoeld). Al jullie inzendingen verzamelen wij in een mooie video en overhandigen we persoonlijk in Den Haag!

Wat mag je in de video allemaal vertellen? Eigenlijk alles, maar hou het lief 😉 een positieve of vrolijke boodschap, of vertel bijvoorbeeld wat #Prikpositief met jullie heeft gedaan. Of laat zien wat de mooiste reacties op jullie acties waren! Laat Mark Rutte en Hugo de Jonge maar zien hoe mooi positiviteit is, daar kunnen ze zelf ook van genieten!

Nog belangrijk: de deadline voor het insturen is vrijdag 21 mei aanstaande. Upload je video via de website onder de bonuschallenge. Je mag ze natuurlijk ook op social media plaatsen met de hashtags #Prikpositief, #markrutte en #hugodejonge. Het belangrijkste is dat je het doet onder de bonuschallenge, anders kunnen we jouw video niet gebruiken en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Dus pak je telefoon erbij, kies een mooi plekje (de plek van jouw actie?) en neem een leuk filmpje op!

Reacties

  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie