Background Stories: #Positivehighfive

In Background Stories lichten we verhalen uit van jongeren die iets bijzonders doen in deze coronatijd.
We zien veel initiatieven om op afstand en op een verantwoorde manier positiviteit te verspreiden. Zo willen deze vijf jongeren corona beantwoorden met liefde en positiviteit.

‘Volmaakte liefde laat alle angst verdwijnen.’ Deze tekst uit 1 Johannes 4:18 is de basis voor het nieuwe platform #positivehighfive. Vijf vrienden laten zien hoeveel mooie initiatieven er in deze gekke corona-tijd ontstaan. “Met liefde en positiviteit staan we sterker dan corona.”

“Wij weten zeker dat ook jij iets doet om positiviteit en liefde te verspreiden,” schrijven de oprichters van #positivehighfive op hun Instagram-pagina. “Normaal krijg je dan een high five van je vrienden, maar aangezien dat nu even niet gaat, willen wij ‘m digitaal aantikken!” De bedenkers van dit nieuwe platform vinden het hoog tijd dat mensen voelen dat we samen het coronavirus bestrijden. “We doen namelijk allemaal iets om ons steentje bij te dragen. Een (digitale) high five is het symbool dat ons samenbrengt en zichtbaar maakt dat wij met z’n allen corona beantwoorden met liefde. Als de teller gaat lopen, zien we steeds meer hoe ontzettend veel van ons in groot en klein ons beste beentje voorzetten!”

Reacties

  • Nog geen reacties.
  • Plaats een reactie