Challenges 18 plus

Nieuws

18+

Even terugblikken!

Er staat een klein traantje in onze ogen, want dit is het laatste bericht dat we voor #Prikpositief zullen schrijven. De afgelopen weken hebben we Nederland mooier, vrolijker

Lees verder »
18+

Pak die laatste kans!

Dit is het laatste weekend van PrikPositief en dat betekent dat jullie nog maar héél even hebben om die laatste positieve acties uit te voeren

Lees verder »
18+

GOES GOES TRINITY

Afgelopen week kon je kans maken op een concert van Trinity en vandaag maakten we de winnaars bekend! Degenen die he-le-maal los mogen gaan zijn…*tromgeroffel*:

Lees verder »

Samen zetten we positiviteit op de kaart!

Herken je het gevoel dat je wel lang genoeg hebt stilgezeten? Wil jij wel weer eens achter je scherm vandaan, en iets leuks en goeds doen waar jezelf en anderen blij mee maakt? Dan is #prikpositief jouw ding.

De komende weken gaan we met duizenden jongeren in Nederland challenges uitvoeren. Die challenges zijn opdrachten die je samen met je groep kan doen. Op deze manier komen jongeren weer met elkaar in contact én doen ze iets leuks voor hun omgeving. Supermooi, toch?

Tot aan Pinksteren kunnen jullie als groep* vier keer in actie komen. Elke challenge heeft een eigen focus zoals bijvoorbeeld ‘een steuntje in de rug’ of ‘een feestje vieren’.

Je geeft op de site aan dat je meedoet met een challenge en als je ‘m hebt voltooid, prik je ‘m vast op de kaart van Nederland. Dat kan hier. Op deze manier vullen we met elkaar heel het land met positiviteit! En vergeet je eigen socials niet (en die van je team): elke foto of video die onder de hashtag #prikpositief online wordt gezet, dingt mee naar dikke prijzen. Om er alvast eentje te verklappen: je maakt elke week kans op het unieke #prikpositief dartbord!

Via de kanalen van MOVE word je wekelijks op de hoogte gehouden. Hier worden originele acties getoond, prijswinnaars bekendgemaakt en hoor je alles over de volgende challenge.

Nog even op een rijtje:

  • Registreer jouw groep op deze site
  • Schrijf je in voor de challenge nadat deze is ‘opengezet’
  • Voer de challenge uit en laat het weten via de socials
  • Upload jouw verslag van de challenge met tekst, foto’s en video’s
  • Via het MOVE kanaal hoor je wekelijks of je een van de vette prijzen hebt gewonnen.
 
* Is jouw groep gemiddeld jonger dan 18? Kijk dan hier om mee te doen aan de challenges voor tieners!