Omschrijving

Spread the love

Wat: willekeurige leuke dingen voor anderen doen

Benodigdheden: nvt

Beschrijving: Nederland kan wel wat liefde gebruiken! Daar gaan we voor zorgen. Bedenk met elkaar op welke manier je dit gaat doen. Schrijf voor al je huisgenoten een lief briefje en verstop die op een plek waar ze zeker zullen kijken. Verras de buren met een bosje bloemen, app je vriend of vriendin hoe leuk je hem / haar vindt, bak een taart voor je klasgenoten, plak een vrolijke boodschap aan de voordeur van je clubleider, deel complimentjes uit op straat aan voorbijgangers. Vergeet niet van jouw acties een fotootje te maken! Die zetten we allemaal online, zo wordt het ook op je socials een beetje liever!

Insturen: Prik zoveel mogelijk positieve acties op de kaart. De kaart wordt voller en voller maar er kan altijd meer bij! Vergeet af en toe niet om leuke acties op je socials te plaatsen met de jouw favoriete hashtag #prikpositief!

EXTRA:

Al weken zijn jullie met honderden leeftijdsgenoten de kaart aan het volprikken met positiviteit! Harstikke tof! We willen dit ook laten weten aan onze regering. Natuurlijk geheel in #prikpositief stijl. We gaan hen overladen met positiviteit! Zoals jullie misschien weten hebben zij het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Er is veel negativiteit in het nieuws geweest over de regeringsleiders. We willen een video maken waarin jullie allemaal iets bemoedigend en 'positiefs'  zeggen om ze een hart onder de riem te steken. We vragen dan ook van jullie om een (korte) boodschap op te nemen voor Mark Rutte of Hugo de Jonge onze regeringsleiders. Al jullie inzendingen zullen wij verzamelen in een mooie video!

Je mag in die boodschap ook laten weten wat #prikpositief met jullie heeft gedaan en wat de mooiste reacties op jullie acties waren. Daar kunnen ze ook zeker van meegenieten.

Insturen: jullie boodschap mag je gewoon als inzending van the spread the love challenge toevoegen