Omschrijving

BONUS CHALLENGE!

Positiviteit voor onze regeringsleiders

Al weken zijn jullie met honderden leeftijdsgenoten de kaart aan het volprikken met positiviteit! Harstikke tof! We willen dit ook laten weten aan onze regering. Natuurlijk geheel in #prikpositief stijl. We gaan hen overladen met positiviteit! Zoals jullie misschien weten hebben zij het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Er is veel negativiteit in het nieuws geweest over de regeringsleiders. We willen een video maken waarin jullie allemaal iets bemoedigend en 'positiefs'  zeggen om ze een hart onder de riem te steken.

We vragen dan ook van jullie om een (korte) boodschap op te nemen voor Mark Rutte of Hugo de Jonge, onze regeringsleiders. Al jullie inzendingen zullen wij verzamelen in een mooie video! En persoonlijk overhandigen in Den Haag!

Je mag in die boodschap ook laten weten wat #prikpositief met jullie heeft gedaan en wat de mooiste reacties op jullie acties waren. Daar kunnen ze ook zeker van meegenieten.

Let op: Je kunt de video insturen t/m donderdag. Op deze manier hebben wij genoeg tijd om een toffe video te maken. Challenge 4 loopt wel gewoon door!

SUCCES TOPPERS!

Ga snel aan de slag, de tijd tikt!
  • 00

    Days
  • 00

    Hours
  • 00

    Minutes