Video
Omschrijving

CHALLENGE 1 - EEN STEUNTJE IN DE RUG

Wat: Zet je op een zo creatief mogelijke manier in voor mensen die door de coronacrisis een extra moeilijke tijd hebben gehad!

Beschrijving:

De komende week is het tijd om je samen met je groep in te zetten voor mensen die door de coronacrisis een extra moeilijke tijd hebben gehad! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de horeca, ouderen of mensen die op straat moeten leven. Het mag iedereen zijn, zo lang ze een extra dosis positiviteit maar goed kunnen gebruiken. Trommel je vriend, familielid, kerkkring of dispuut op. De challenge kan je met iedereen doen, als het maar een groep is. Bedenk wat voor steuntje in de rug je anderen kunt geven, voer het uit en meld je actie hier aan. Nadat jullie de actie hebben aangemeld verschijnt deze direct met een prik op de landkaart.

Wat voor acties kun je allemaal doen? Dat mag echt van alles zijn. Op het YouTube-kanaal van MOVE Community staat een video waarin zij je alvast een voorzetje geven. Maar probeer een zo creatief mogelijke actie te bedenken, want de groep met de meest originele inzending valt in de prijzen. Wat deze prijzen zijn vertellen we nog niet, hou daarvoor de social mediakanalen van MOVE Community in de gaten.

Voor nu is het tijd om aan de slag te gaan. Roep je groep bij elkaar en let’s spread some positivity!

Insturen:

Was het leuk? We zijn benieuwd! Prik ‘m snel op de landkaart. Vergeet ook niet om foto’s of video’s van de actie op je socials onder de hashtag #PrikPositief te plaatsen.

Hebben jullie je als groep al aangemeld, doe dan hier je inzending. Of meld jullie groep hier aan om mee te kunnen doen.

Vragen? Check dan de FAQ.

Heel veel succes! Echt fantastisch dat jullie meedoen!

Ga snel aan de slag, de tijd tikt!
  • 00

    Days
  • 00

    Hours
  • 00

    Minutes