Omschrijving

CHALLENGE 4 – SPREAD THE LOVE

Hey daar! Super tof dat jullie mee willen doen aan challenge vier van #Prikpositief om samen met ons de kaart van Nederland te vullen met een gigantische dosis positieve prikken! Meedoen is heel makkelijk. Maar vergeet je actie niet aan te melden, want alleen zo maak je kans op de waanzinnig toffe prijzen die MOVE Community verloot onder alle inzendingen. Hoe doe je dat?

Stap 1: klik op ‘doe mee aan deze challenge’ bovenaan deze pagina. Het mag met iedereen, zolang jullie maar met minimaal twee personen zijn. Want samen is toch alles veel leuker?!

Stap 2: vul alle gegevens daar in.

Stap 3: laat onder deze post van MOVE Community weten op welke prijs je kans wil maken en met wie.

Stap 4: de afgelopen weken zijn er al drie toffe challenges online gekomen waar je ook nog steeds aan mee kunt doen! En dat is zeker het overwegen waard, want elke inzending is een kans op een prijs! (het moeten natuurlijk wel verschillende acties zijn ;) )

 

En dit is dus de allerlaatste challenge van #Prikpositief! Waar de vorige challenges allemaal over een bepaald thema gingen (vieren, omgeving mooier maken, steuntje in de rug), is nu werkelijk ALLES geoorloofd. Zolang je maar liefde en positiviteit verspreidt! Dus doe samen met je groepje iets liefs, maak er een foto van en meld het aan bij deze allerlaatste challenge. Én reageer dus even onder de post van MOVE  om kans te maken op die te gekke prijzen. Want die wil je, geloof ons!

 

LET’S SPREAD THE LOVE!

Ga snel aan de slag, de tijd tikt!
  • 00

    Days
  • 00

    Hours
  • 00

    Minutes