Video
Omschrijving

Week vier van #Prikpositief en we schakelen weer een versnelling hoger. In challenge drie gaan we er alles aan doen om onze omgeving mooier te maken! Roep je vrienden er maar weer bij, pak jullie agenda’s en ga aan de slag. Wat je dan zoal kan doen? Nou, MOVE-presentator Tim Thijs en zijn groepje hadden bedacht om de toiletten schoon te maken. Hoe dat ging? Check de video maar...

Oké, misschien zit je daar niet helemaal op te wachten. Heel begrijpelijk ;) Maarrr… er zijn heel veel dingen die je kan doen die wél leuk zijn. Lap bijvoorbeeld de ramen van je opa die dat zelf niet meer kan, of plant een boom voor de hele buurt (op een plek waar dat mag natuurlijk). Of wat dacht je van de sociëteit die nu toch écht een nieuw kleurtje op de muren kan gebruiken? En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar waarschijnlijk heb je zelf een nog veel beter idee. Dan weet je wat je dus te doen staat!

Registreer hier je groep en ga samen aan de slag. En met hoe veel personen dat ‘samen’ is mag je helemaal zelf bepalen, als je maar minimaal met zijn tweeën bent. Want samen is veel leuker, toch? Maak een filmpje en/of een foto, upload deze en er staat weer een nieuwe prik op de landkaart!

Misschien ook handig om te weten: voor deze challenge hebben jullie wederom twee weken de tijd. Succes!

Ga snel aan de slag, de tijd tikt!
  • 00

    Days
  • 00

    Hours
  • 00

    Minutes